Enovation kiest voor samenwerking met eGem

25 juni 2015

EnovationOmdat de ontwikkelingen in het gemeentedomein hard groeit heeft Enovation een partij gevonden om deze groei samen aan te gaan. Enovation gaat een samenwerking aan met eGem, een nieuwe ICT organisatie speciaal voor lokale overheden.

Binnen het partnership gaat eGem de Zorgmail oplossing verkopen in de gemeentemarkt. ZorgMail maakt elektronische communicatie mogelijk tussen zorginstellingen en de gemeentemarkt. ZorgMail is 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar en wordt gebruikt binnen alle disciplines van de zorg. Ruim 90% van alle elektronische berichten in de zorg wordt nu al via ZorgMail verzonden. Dagelijks maken meer dan 12.000 zorgorganisaties uit het hele land gebruik van de berichtendienst. Het aantal deelnemers groeit gestaag en nu komt daar de gemeentemarkt bij. ZorgMail is hierdoor de verbindende schakel tussen zorgverleners in de gezondheidszorg en lokale overheden en voldoet hiermee aan de wens van de overheid om privacygevoelige informatie nog beter te beveiligen.