Advies

Advies

De betrouwbaarheid en reputatie van overheden is voor een belangrijk deel ook afhankelijk van de kwaliteit en continuïteit van de ICT-infrastructuur. Door de toename van digitale dienstverlening stijgt ook de afhankelijkheid van de ICT. eGem biedt overheden verschillende adviesdiensten om u bij uiteenlopende infrastructurele ICT trajecten verder te helpen. Onze ervaren medewerkers staan u graag bij.

Referentie

Advies

Een effectieve inrichting van de ICT is alleen haalbaar wanneer het meegenomen wordt in de plannen voor alle onderdelen van uw organisatie. Wij begeleiden overheden op een klantgerichte manier, met als doel de ICT zo efficiënt mogelijk in te richten. eGem geeft advies op het gebied van:

Strategie en beleid
Organisatie-inrichting en –beheer
Risicomanagement
Technische en functionele systeemarchitectuur
Beveiliging

Kenmerken

eGem kiest voor een projectmatige en pragmatische aanpak. Hiermee zorgen wij er gezamenlijk voor dat uw doelstellingen worden gedefinieerd en gerealiseerd. Deze werkwijze wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Wij hebben veel expertises in huis. Ook in het geval van dat er ICT problemen opdoemen, die direct om een oplossing vragen. In ons team treft u jarenlange hands-on ervaring met uiteenlopende ICT-omgevingen en de daarmee gepaard gaande uitdagingen.

Kennis

Brede kennis van techniek
& overheid

Hands-on

Jarenlange hands-on
ervaring

Pragmatisch

Toekomstgerichte & pragmatische
aanpak

Combineer met

–      Internet     –    Ethernet VPN    –

 IP VPN