IP-VPN

IP VPN

Indien een overheid de eigen vestigingen wil koppelen met elkaar op basis van IP biedt de dienst IP-VPN soelaas. Met eGem sluit u voordelig, snel en kwalitatief aan.

Referentie

IP-VPN

eGem biedt koper-, radiostraal- en  glasvezelverbindingen om vestigingen (zoals een nevenvestiging, gemeentewerf, stadhuis of bezoekerscentrum) op uw eigen interne netwerk aan te sluiten. Praktisch elke gewenste bandbreedte kan met deze laag 3 netwerk aansluitmethode worden geleverd. Het aantal aan te sluiten vestigingen op de dienst IP-VPN is onbeperkt. IP-VPN is de drager voor alle IP informatie tussen uw vestigingen waarbij eGem de verbindingen in de gehele keten monitort.

Kenmerken

Verbindingen tot 10 Gb/s per aansluiting
SLA op maat mogelijk
Beschikbaarheden tot 99,99%
Uitgebreide bandbreedte rapportages en beschikbaarheidsrapportages
Koppeling mogelijk op basis van static routes en/of BGP
Ondersteuning van Quality of Service (QoS)

Aansluitingvoorziening GGI-netwerk

Bij eGem kunt u rechtstreeks aansluiten op de Aansluitvoorziening GGI-netwerk. De Multi-provider aanpak zorgt voor extra zekerheid.

4G back-up

Met 4G back-up heeft u de zekerheid dat u maximaal blijft verbonden met Diginetwerk. Kritische voorzieningen blijven hierdoor beschikbaar.

Verbinden met GT Connect en GT Veilig

Zowel GT Veilig als straks GT Connect worden via Diginetwerk ontsloten. Zo kunt u ook via eGem bij de VNG voorzieningen.

Combineer met

–      Internet     –    Ethernet VPN    –