Bewustwording

Bewustwording

Technisch zijn veel overheden te beveiligen. Echter naast deze technische kant is de menselijke kant een niet te onderschatte aandachtspunt. Het wordt immers steeds lastiger om bepaalde onveilige emails te herkennen. Met de Bewustwording diensten van eGem blijven uw medewerkers scherp en voorkomt u erger.

Referentie

“…de dienstverlening van eGem overtrof onze verwachtingen.”

Henk Herweijer (hoofd), Hessel den Hartog (IT specialist), Jeroen Bollenman (beleidsadviseur I&A) en Ruud Karsbergen (CISO), de werkgroep verantwoordelijk voor Informatieveiligheid van gemeente Goeree-Overflakkee.

Waarom?

Veel van uw ambtenaren zijn zich niet bewust van de gevaren van ‘onveilig’ emailen. Want de meesten hebben gelukkig geen ervaring met wat er mis kan gaan. Hoewel het grote aantal datalekken toeneemt, is dit voor de medewerker vaak een situatie die buiten zijn of haar werkgebied ligt. De meeste gebruikers hebben tenslotte nog niet iets meegemaakt op dit gebied. Maak medewerkers daarom op tijd bewust van de risico’s van emailen en behoedt u voor eventuele imagoschade.

Wat is Bewustwording van eGem?

Afhankelijk van situatie en uw behoeften bepalen wij samen de voor u beste aanpak. Dit kan bestaan uit een Phishing campagne, waarbij wij uw medewerkers testen op het kunnen herkennen van phishingmails. Het kan via een e-learning veilig emailen. Hierin worden uw medewerkers binnen 15 minuten geleerd wat de belangrijkste aandachtsgebieden zijn. Of we komen naar uw locatie een verzorgen een klassikale workshop.

Veilig

Voorkomt incidenten
en onnodige imago schade

Mens

Aandacht voor de menselijke kant van informatiebeveiliging

E-learning

Nieuwe leermethodes
besparen tijd en geld

Combineer met

–          ZorgMail           –