Bewustwording

Technisch zijn veel overheden te beveiligen. Echter naast deze technische kant is er de menselijke kant. Met de Bewustwording diensten van eGem blijven uw medewerkers scherp en voorkomt u erger.

Ontdek waarom gemeenten veilig mailen met eGem

Gemeente Almere voert veilige email in. “De combinatie van privacy bescherming en email security is een zeer belangrijk.”
Meer informatie

“Heel persoonlijk en vlot. We hebben in een korte tijd een Phishing campagne doorlopen, waarbij de medewerker centraal staat.
Meer informatie

180+

gemeenten gebruiken ZorgMail om veilig te mailen.

18.000 +

organsisaties maken dagelijks gebruik van onze diensten.

100.000.000+

berichten worden er jaarlijks veilig uitgewisseld.

Bewustwording

Het blijft lastig om bijvoorbeeld bepaalde onveilige emails te herkennen. Met de Bewustwording diensten van eGem blijven uw medewerkers scherp en voorkomt u erger.

Veilig

Voorkom incidenten en onnodige imago schade


Bewezen

Aandacht voor de menselijke kant van informatiebeveiliging


e-learning

Nieuwe leermethodes besparen tijd en geld

Bewustwording

Wat is het?

Waarom?

Veel van uw ambtenaren zijn zich niet bewust van de gevaren van ‘onveilig’ emailen. Want de meesten hebben gelukkig geen ervaring met wat er mis kan gaan. Hoewel het grote aantal datalekken toeneemt, is dit voor de medewerker vaak een situatie die buiten zijn of haar werkgebied ligt. De meeste gebruikers hebben tenslotte nog niet iets meegemaakt op dit gebied. Maak medewerkers daarom op tijd bewust van de risico’s van emailen en behoedt u voor eventuele imagoschade.

Hoe ziet de online
e-learning eruit?

Probeer het nu uit!

Actueel

Zorgmail gerelateerd

Wat is de status van de NTA 7516?

De NTA 7516 is een norm die specifieke eisen stelt aan veilige e-mail- en chatapplicaties voor de uitwisseling […]

Statuspagina storingen en onderhoud ZorgMail

Op de statuspagina van Enovation vindt je nu gemakkelijk en snel informatie over storingen en aankomend onderhoud met […]

Nog veiliger grote bestanden delen

Sinds het voorjaar kunnen gebruikers van ZorgMail ook grote bestanden delen. De eerste gebruikerservaringen bij gemeenten zijn erg […]