Diginetwerk

Diginetwerk +

Overheden hebben behoefte aan één oplossing op het gebied van connectiviteit, die het mogelijk maakt dat ze met een eenmalige inspanning (implementatie van één netwerkstekker) gegevens – veilig en betrouwbaar – kunnen uitwisselen met alle overheden. Diginetwerk maakt dit mogelijk. Met eGem sluit u voordelig, snel en kwalitatief aan.

Referentie

Waarom?

Er zijn meerdere besloten overheidsnetwerken in Nederland. Deze overheidsnetwerken kunnen niet zondermeer met elkaar communiceren. Ze hebben allemaal hun eigen regels en voorwaarden. Om deze reden zijn sommige overheden niet op één, maar vaak op meerdere besloten netwerken aangesloten. Een dure aangelegenheid.

Diginetwerk van Logius zorgt er voor dat deze besloten netwerken wel gestandaardiseerd met elkaar kunnen communiceren en dat je als overheid maar één keer hoeft aan te sluiten. Zonder gedoe en met een garantie op beschikbaarheid.

Wat is Diginetwerk + van eGem?

eGem is netwerkbeheerder met een besloten gekoppeld overheidsnetwerk. Via eGem sluit u eenvoudig aan op Diginetwerk. eGem maakt het verschil door de persoonlijke aanpak, kennis van zaken en de beste dienstverlening. eGem sluit gemeenten, waterschappen, ministeries, provincies, agentschappen, uitvoeringsorganisaties, intergemeentelijke sociale diensten, sociale werkbedrijven (SW-bedrijven), omgevingsdiensten en belastingsamenwerkingen aan. Tevens kunnen private organisaties, onder voorwaarden, aansluiten via eGem.

Onafhankelijk met IP-adressen

Vanaf de oprichting streeft eGem naar onafhankelijkheid voor overheden. Door als overheid namelijk gebruik te maken van eigen IP-adressen blijft de overheid onafhankelijk van telecomprovider. Zo kunnen overheden eenvoudig verhuizen met behoud van de eigen IP-adressen. Dat scheelt tijd en geld. Maak daarom niet de fout en migreer daarom onafhankelijk naar Diginetwerk.

Multi-provider

eGem heeft contracten met meerdere telecomproviders. Op deze manier zijn wij in staat uw locaties aan te sluiten met de hoogste beschikbaarheid en tegen de beste prijs. Elke locatie kan hierdoor door verschillende telecomproviders aangesloten worden. Maar eGem combineert ook eenvoudig met andere koppelnetwerken, zoals GT VAST. Het resultaat is maximale beschikbaarheid.

Hoge beschikbaarheid

Desnoods via meerdere
telecomleveranciers

Flexibel

Snel, eenvoudig & met flexibele
contractsvormen

Voordelig

Door combinatie met Diginetwerk
extra voordelig

Opzoek naar een overzicht van de landelijke voorzieningen die gebruik maken van Digikoppeling en Diginetwerk?

Lees hier meer. Of maak een afspraak als u wilt aansluiten op deze landelijke voorzieningen.

Recente Blogs

GR de Bevelanden loopt voorop met aansluiten op Liaan

GR de Bevelanden is erin geslaagd om als eerste in Nederland de diensten van Liaan, via Diginetwerk te […]

3 overeenkomsten tussen eGem en GGI-netwerk

Wij merken dat er veel vragen leven rondom het netwerk van eGem en dat van GGI-netwerk. Er zijn […]

Aansluiten van leveranciers op Diginetwerk

Logius heeft een nieuw aansluitformulier ontwikkeld voor leveranciers, die willen aansluiten op Diginetwerk. Diginetwerk van Logius zorgt er […]

Combineer met

–     Ethernet VPN +      –      IP VPN +    –