Internet

Internet

Goede en snelle internetverbindingen voor overheden zijn een must. Voor de communicatie naar burgers en bedrijven. Maar ook voor de gegevensuitwisseling met andere overheden en leveranciers van clouddiensten. Internet is daardoor meer en meer bedrijfskritisch.

Referentie

“Wij hoeven nooit meer om te nummeren.”

Wouter Barendsen, Senior netwerkbeheerder gemeente Gouda

Internet

eGem verzekert overheden van internetverbindingen met schaalbare bandbreedtes en mogelijkheden om met vaste IP-adressen te werken. Onze internet backbone is geschikt voor zowel IPv4- als IPv6-verkeer. Wij bieden onze verbindingen, dankzij directe aansluitingen op de AMS-IX en uitsluitend de beste internationale carriers, in heel Nederland aan. De verbindingen zijn verkrijgbaar in varianten met overboeking en zonder overboeking (1:1). eGem biedt tevens Anti-DDoS mogelijkheden.

Kenmerken

Zakelijke internettoegang tot 10 Gb/s per aansluiting
SLA op maat
Beschikbaarheden tot 99,99%
Uitgebreide bandbreedte rapportages en beschikbaarheidsrapportages
Inclusief meerdere vaste IP-adressen
Gebruik kunnen maken van eigen IP-adressen (PI-space)
Koppeling mogelijk op basis van static routes en/of BGP

Redundantie door Multi-provider

Combineer een internet-aansluiting van bijvoorbeeld GT VAST met een internet verbinding van eGem. Op deze manier bent u in staat uw locaties aan te sluiten met de hoogste beschikbaarheid en tegen de beste prijs. Elke locatie kan hierdoor door een verschillende telecomprovider aangesloten worden. Indien u ook meteen zorgt voor eigen IP-adressen, blijft u voor altijd onafhankelijk van telecomleverancier en dat scheelt tijd en kosten.

Internet IP-strategie

Een eigen IP-strategie voor overheden. Dat is wat eGem nastreeft. Door als overheid gebruik te maken van eigen IP-adressen blijft de overheid namelijk onafhankelijk van telecomprovider. Zo kunnen overheden eenvoudig verhuizen met behoud met de eigen IP-adressen. Dat scheelt tijd en geld. eGem helpt overheden bij implementatie van eigen IPv4 en IPv6 adressen. In relatie tot RIPE en/of in combinatie met GT VAST.

Aansluitingvoorziening GGI-netwerk

Bij eGem kunt u rechtstreeks aansluiten op de Aansluitvoorziening GGI-netwerk. De Multi-provider aanpak zorgt voor extra zekerheid.

4G back-up

Met 4G back-up heeft u de zekerheid dat u maximaal blijft verbonden met Diginetwerk. Kritische voorzieningen blijven hierdoor beschikbaar.

Verbinden met GT Connect en GT Veilig

Zowel GT Veilig als straks GT Connect worden via Diginetwerk ontsloten. Zo kunt u ook via eGem bij de VNG voorzieningen.

Recente Blogs

Redundantie is essentieel voor bedrijfscontinuïteit

Een netwerkverbinding kan zomaar uitvallen. De gevolgen hiervan kunnen verstrekkend zijn. Veel kritische processen zijn namelijk afhankelijk van […]

Internet redundantie met 4G Back-up

De wereldwijde Corona virus uitbraak maakt nogmaals pijnlijk duidelijk hoe belangrijk de beschikbaarheid is van verschillende dataverbindingen voor […]

GR de Bevelanden loopt voorop met aansluiten op Liaan

GR de Bevelanden is erin geslaagd om als eerste in Nederland de diensten van Liaan, via Diginetwerk te […]

Combineer met

–     Ethernet VPN     –      IP VPN    –