Wij verbinden overheden

eGem is een eigenzinnige ICT-leverancier speciaal voor overheden, geboren vanuit de behoefte omdat het anders kan.
Het anders moet! De combinatie van ICT en lokale overheid heeft al jaren onze harten gestolen. Deze markt kennen wij door en door en hier voelen wij ons thuis. Dat vind je terug in onze dienstverlening. Dienstverlening met een passie voor kwaliteit en voor onze klanten.

Samenwerken

Wij geloven in de kracht van samenwerken en werken met zorgvuldig gekozen leveranciers en partners. Een enthousiast team medewerkers met roots in de ICT en lokale overheid staat dagelijks klaar voor onze klanten. Stuk voor stuk deskundige mannen en vrouwen met tomeloze energie en een uitgesproken wil om er samen het beste van te maken.

Samenwerken. Elkaar helpen. Elkaar succesvol maken. In veel organisaties is de realiteit een andere. eGem ziet samenwerken als een werkwoord. Door elkaar te ontmoeten, verkennen we samen de mogelijkheden. Interessant? Laat het ons weten.

Doorbraak

Tot voor kort viel er weinig te kiezen wat betreft de gegevensuitwisseling van en naar landelijke overheden. eGem brengt hier verandering in. Dat doen wij niet alleen. Samen met Logius en gemeenten forceren wij langzaam maar zeker een doorbraak. Laat ook uw stem horen en sluit aan bij ons. Samen zorgen wij ervoor dat overheden weer kunnen kiezen.

Klanten

eGem zet zich al voor 200% in voor diverse organisaties. Wij richten ons op gemeenten, waterschappen, provincies, samenwerkingsverbanden, rijksoverheden, Agentschappen, ZBO’s, Sociale Werkbedrijven, Regionale Uitvoeringsdiensten, Veiligheidsregio’s en commerciële organisaties.