eGem en ESET slaan handen ineen voor een betere ICT veiligheid bij gemeenten

9 oktober 2015

eset_logo_dark1eGem, ICT leverancier voor gemeenten en ESET, kennispartner op het gebied van IT Security hebben vandaag aangekondigd de handen ineen te slaan om gemeenten optimaal te kunnen begeleiden bij het beveiligingen van hun ICT omgeving. Beveiliging van je ICT omgeving is cruciaal voor gemeenten. Geen gemeente wil immers dat privacygevoelige gegevens van haar burgers op straat komen te liggen. Met haar jarenlange ervaring binnen de overheid, weet eGem dit als geen ander. ESET is een wereldwijd sterk merk en helpt grote en kleine organisaties en consumenten met het beveiligen van complete ICT omgevingen. Met hun 24 x 7 Nederlandse ondersteuning zorgen zij ervoor dat er eenvoudig en snel geschakeld kan worden. Binnen het partnership gaat eGem organisatieoplossingen, twee-factor authenticatie en encryptie oplossingen aanbieden aan gemeenten. De combinatie van ESET’s kennis en toepassingen op het gebied van IT security en eGem’s kennis en ervaring bij gemeenten biedt gemeenten de mogelijkheid om alle ICT vraagstukken omtrent ICT beveiliging op een professionele wijze in te kunnen vullen.