Gemeente Goeree-Overflakkee actief met informatiebeveiliging

30 mei 2017

Gemeente Goeree-Overflakkee heeft, net zoals andere gemeenten in Nederland, een belangrijke verantwoordelijkheid ten aanzien van informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging ziet echter niet alleen op de technische kant, maar ook op de menselijke kant. Zeker de laatstgenoemde is een niet te onderschatten aandachtspunt. Met de Bewustwording diensten van eGem blijven uw medewerkers scherp en voorkomt u erger. Het wordt steeds lastiger om bepaalde onveilige emails te herkennen. Het is belangrijk dat uw medewerkers op tijd bewust zijn van de risico’s van emailen en u te behoeden voor eventuele imagoschade. Daarom combineerde gemeente Goeree-Overflakkee de implementatie van Beveiligde Email met een bewustwordingscampagne rondom informatiebeveiliging.

Wilt u weten wat gemeente Goeree-Overflakkee graag meegeeft aan collega gemeenten? En hoe de uitvoering van de opdracht verlopen is?

Lees hier het hele interview.