eGem neemt deel aan marktscan Digikoppeling 2017

2 juni 2017

Op 18 april 2017 startte Logius en KING met een marktscan Digikoppeling. Deze marktscan helpt overheden om een geschikte leverancier te selecteren voor de levering van een Digikoppeling oplossing. Door eenmalig Digikoppeling te implementeren kunnen overheden snel en veilig berichten uitwisselen met diverse landelijke voorzieningen.

Logius en KING vroegen leveranciers te reageren op de marktscan Digikoppeling. Leveranciers konden hun aanbod schriftelijk indienen tot 2 juni 12.00 uur. Medio juni 2017 publiceren Logius en KING het overzicht van de leveranciers die voldoen aan het Programma van Eisen van Digikoppeling (PvE).

Deze marktscan is een actualisatie op de marktscan Digikoppeling die in januari 2016 is gepubliceerd. Destijds voldeden zes leveranciers aan het PvE. eGem heeft vandaag zijn aanbod ingeleverd bij Logius. eGem biedt een SaaS/Cloud oplossing met een erg hoge beschikbaarheid. Optioneel in combinatie met Diginetwerk, waardoor de beschikbaarheid in de gehele keten sterk toeneemt.

Lees meer over eGem Digikoppeling