Diginetwerk van eGem gecertificeerd

19 februari 2019

Het eGem Diginetwerk is gecertificeerd. En zo ook alle andere verbindingen van eGem. Als eGem streven wij naar continue verbetering op het gebied van kwaliteit en informatiebeveiliging en het verhogen van klanttevredenheid. Hiervoor is een passend managementsysteem ingericht. Alle verbindingen van eGem voldoen daarom aan de eisen van de normeringen en is NEN-EN-ISO 9001, 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

 

 

Hiermee laten we zien dat de we de bescherming, beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van uw data hoog in het vaandel hebben staan. Onze processen en procedures voor de netwerken en hosting zijn beoordeeld door de geaccrediteerde certificeringsinstantie DNV GL.

Digikoppeling

Ook eGem Digikoppeling is volledig ISO-9001, ISO-27001 gecertificeerd. Mede dankzij deze ISO-certificering tonen wij aan dat we een veilige, betrouwbare en professionele oplossing bieden voor onze klanten. Middels onze certificering is ook uw organisatie automatisch gecertificeerd voor de toegang tot de Landelijke Voorzieningen.

ZorgMail

Eerder berichten wij ook dat Enovation met ZorgMail als eerste partij in Nederland met goed gevolg het AVG Assessment van DEKRA had doorlopen. Dit bleek een mooie aanvulling op het behalen van de ISO 27001, ISO 27799 en NEN 7510. Het beheersysteem is ingericht om te voldoen aan de AVG.