Procura Verkiezingen nu ook via Diginetwerk bereikbaarbaar

18 april 2019

Sinds 18 april 2019 is Procura Verkiezingen, naast Gemnet, ook via Diginetwerk bereikbaar. Een mijlpaal voor veel gemeenten. De eerste berichten werden via eGem Diginetwerk door de gemeente Molenlanden verzonden. Een resultaat wat er mag zijn.

 

Koppelnetwerk naar keuze

Doordat eGem de aansluiting van Procura Verkiezingen heeft getest op Diginetwerk, is deze aansluiting direct voor alle aangesloten organisaties op Diginetwerk bereikbaar. Dat is de grote kracht van de architectuur van Diginetwerk. Applicaties van softwareleverancier zijn hierdoor beter bereikbaar en gemeenten hebben geen verplichting meer om via slechts één telecomleverancier aan te sluiten. De gemeente Molenlanden is via eGem Diginetwerk redundant via twee verschillende telecomproviders bereikbaar. Met een maximale beschikbaarheid als resultaat.