Statuspagina storingen en onderhoud ZorgMail

4 december 2023

Op de statuspagina van Enovation vindt je nu gemakkelijk en snel informatie over storingen en aankomend onderhoud met betrekking tot de dienst ZorgMail. De statuspagina is door iedereen te raadplegen via internet.

Automatisch notificaties ontvangen

Automatische notificaties ontvangen bij nieuwe berichten en updates behoort tot de mogelijkheden. Via de “Subscribe here” knop kun je, na het opgeven van het emailadres, kiezen op welke manier je notificaties wilt ontvangen, bijvoorbeeld via email, Microsoft Teams of Slack. Ook kunnen de notificaties per dienst aan- of uitgezet worden door op het bel-icoon te klikken en de voorkeuren hierna op te slaan. Zo ontvang je alleen de voor jou belangrijke meldingen. De statuspagina tref je aan op deze website.

API

Voor de geavanceerde gebruikers en beheerders is er een API beschikbaar. Meer informatie hierover is te vinden op deze website.