DMARC

Phishing is actueel. De toepassing van DMARC is een eenvoudige oplossing uw overheidsdomeinen te beschermen. Zo wordt niet alleen een domein beschermd, maar wordt ook inzichtelijk welke partijen namens uw overheidsdomein e-mail versturen. Met eGem krijgt u inzicht en behoudt u uw reputatie hoog.

Referentie

Waarom?

Het implementeren van DMARC zorgt ervoor dat u uw eigen overheidsdomeinen kunt beschermen tegen phishing. Doordat u aangeeft actief met e-mailbeveiliging bezig te zijn, verhoogt dit de betrouwbaarheid van uw overheidsdomein. De betrouwbaarheid van een domein is een belangrijke graadmeter in de bepaling van de reputatie van een domein. Is DMARC volledig geïmplementeerd? Dan zorgt dit voor een betere reputatie voor al uw e-mails en voorkomt u dat kwaadwillenden met uw domein aan de haal gaan.

Wat is DMARC van eGem?

DMARC is een technische specificatie die erop gericht is om phishing te bestrijden. De technische policy vereist dat de afzender van de e-mail (de afzender die in de inbox zichtbaar is) bewijst dat hij ook de daadwerkelijke afzender is. Dit wordt mede gedaan door validatie van de beveiligingstechnieken SPF en DKIM. Deze technieken zijn noodzakelijk om een e-mail correct af te leveren. eGem zorgt op projectbasis voor de implementatie van een softwaretool en geeft advies.

Standaarden

Voldoen aan overheidsstandaarden DKIM, SPF
en DMARC

NL

Inclusief softwaretool van Nederlandse
vakmensen

Vaste projectprijs

Geen verrassingen achteraf door heldere afspraken vooraf

Combineer met

–           Bewustwording            –