U blijft bij ons
onafhankelijk

Door als overheid gebruik te maken van eigen IP-adressen blijft de overheid onafhankelijk van telecomprovider.

U blijft bij eGem onafhankelijk

Onze plus van onze verbindingen staat voor onafhankelijkheid. Of u nu wenst aan te sluiten via TELE2, KPN of Ziggo. Of gebruik wilt maken van de Logius IP-adressen bij een Diginetwerkverbinding. Bij eGem behoort dit standaard tot de mogelijkheden. Op deze manier blijft u onafhankelijk nu en in de toekomst.

Referentie

Multi-provider redundatie

eGem heeft contracten met meerdere telecomproviders. Op deze manier zijn wij in staat uw locaties aan te sluiten met de hoogste beschikbaarheid en tegen de beste prijs. Elke locatie kan hierdoor door een verschillende telecomprovider aangesloten worden. Op deze manier maken wij optimaal gebruik van reeds aanwezige infrastructuur. U blijft bovendien onafhankelijk van telecomleverancier en dat scheelt kosten.

Eigen IP-strategie

eGem omarmt een eigen IP-strategie voor overheden. Door als overheid gebruik te maken van eigen IP-adressen blijft de overheid onafhankelijk van telecomprovider. Zo kunnen overheden eenvoudig verhuizen met behoud met de eigen IP-adressen. Dat scheelt tijd en geld. eGem helpt overheden met advies en ondersteuning bij implementatie van eigen IPv4 en IPv6 adressen. Ook in relatie tot RIPE.

Kennis

Brede kennis van techniek
& overheid

Hands-on

Jarenlange hands-on
ervaring

Pragmatisch

Toekomstgerichte & pragmatische
aanpak

Combineer met

–      Internet     –    Ethernet VPN    –