Bent u op zoek naar een robuust alternatief voor Gemnet?

 

Andere besloten overheidsnetwerken

Wilt u aansluiten op bijvoorbeeld de Terugmeldvoorziening (TMV 2.0), het Register Niet Ingezetenen (RNI), de Basisregistratie Personen (BRP), het uitgifte Rijbewijzen proces van RDW, het Inlichtingenbureau of Suwimail van BKWI? Of gewoon om de RAAS-server goed te ontsluiten? Veel processen, die voorheen uitsluitend op het Gemnet-netwerk leefden, zijn inmiddels ook via andere wegen te ontsluiten.

 

Multi-provider biedt onafhankelijkheid

Zoekt u naar een toekomst vaste oplossing, waarbij u keuzes heeft en waarbij u ook nog eens minder afhankelijk wordt van slechts één enkele netwerkleverancier? Steeds meer van uw processen zijn of worden bedrijfskritisch en meer applicaties leven in de cloud. Netwerkverbindingen, zoals Gemnet worden daardoor steeds belangrijker. Het verhogen van de beschikbaarheid door redundantie met behulp van een Multi-provider strategie geeft dan extra zekerheden.

 

IP-adressen conflicteert

Netwerk- en systeembeheerders van gemeenten weten dat de Gemnet IP-adressen nogal eens kunnen conflicteren. Het zijn namelijk zogenaamde private IP-adressen. Deze adressen kunnen worden gebruikt door elke willekeurige organisatie in de wereld. De adressen zijn daarom niet uniek. Conflicten liggen daardoor op de loer.  Alternatieven liggen daarom dan ook voor de hand.

 

Quick-scan alternatief Gemnet

Bent u daarnaast nieuwsgierig naar andere, wellicht efficiëntere en goedkopere manieren van communicatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij onderzoeken uw huidige Gemnet situatie en bekijken de verschillende alternatieven. Samen met u. Snel, vakkundig en persoonlijk.

Plan hieronder een afspraak voor de quick-scan. Binnen afzienbare tijd weet u waar u aan toe bent.