Te gek! Paul of Johan hebben de eerste stap genomen om met u in contact te komen. Zij hebben u een rugzak gegeven met daarin een bidon, een buff en een routekaart. Tevens heeft u een voucher in de vorm van een stuurbord gekregen.

Met deze voucher kunt u gratis met 2 personen een dag mountainbiken aan het strand in Zandvoort of op de Veluwe in Emst. Daarbij kunt u iedereen meenemen. Bijvoorbeeld uw collega, uw vriend of vriedin of één van uw familieleden.

Kom ook in beweging, leer ons kennen en ervaar hoe mooi Nederland kan zijn.

U kunt hieronder de locatie kiezen en vervolgens reserveren.

Met meer dan 2 personen mountainbiken?

Dat kan natuurlijk!

Wilt u met meer dan 2 personen komen mountainbiken? Dat kan natuurlijk ook. De kosten hiervoor bedragen € 25,00 per persoon. U kunt het totaal aantal deelnemers eenvoudig opgeven bij het reserveren.

Mountainbiken in Zandvoort
Mountainbikeninzandvoort.nl 2
Mountainbiken op de Veluwe 1
Mountainbiken op de Veluwe 4

Locaties

Het vertrekpunt van Johan ligt midden in het centrum van Zandvoort. Zandvoort is een badplaats en leeft van het toerisme. Zandvoort is ook bekend van een Formule 1-racecircuit (1985 was de laatste), het Circuit Park Zandvoort. Het station Zandvoort aan Zee is het eindpunt van de spoorlijn vanuit Amsterdam. In Zandvoort tref je uitgestrekte stranden, duinen en een verrassende natuur.

Het vertrekpunt van Paul ligt in Emst ligt ‘midden’ op de Veluwe in het buitengebied vlakbij het Kroondomein tussen de plaatsjes Emst en Gortel. Geen snelwegen te bekennen hier. Daarvoor in de plaats uitgestrekte bossen, prachtige heide en de nodige zandverstuivingen. Onze routes bestrijken het gebied tussen Emst, Gortel,  Elspeet, Nunspeet, Epe, Vaassen en Heerde.

De kleine lettertjes

U dient altijd te reserveren en daarbij melding te maken van het feit dat u een voucher heeft van eGem. Reserveren gaat uitsluitend via de website van mountainbikenopdeveluwe.nl of mountainbikeninzandvoort.nl. De voorwaarden van beide ondernemingen zijn van toepassing op de activiteiten. Reservering is altijd op basis van beschikbaarheid en geldt pas na definitieve bevestiging.

De voucher heeft een waarde van € 49,95 inclusief BTW. De voucher is geldig tot 30 juni 2021. De voucher dient u op de dag van het mountainbiken mee te nemen en te overhandigen aan Paul of Johan. Zonder voucher ontvangt u geen korting.