Samen verbinden tijdens VIAG congres

9 november 2017

Deze drie vragen stelt eGem aan de bezoekers van het VIAG congres  op 13 en 14 november 2017.

De eerste vraag “Digikoppelt u al in de cloud” gaat in op de standaard Digikoppeling en op welke wijze overheden hier eenvoudig op kunnen aansluiten. Op 14 november om 13:30 (sessie 4) gaan Johan van Marle (directeur eGem) en Ruben van der Zwan (directeur en oprichter Yenlo) hier verder op in met als onderwerp: “Samen Verbinden door te Koppelen in de Cloud”. Ruben geeft tevens een korte demonstratie van het Centrale Aansluitpunt Digikoppeling. Zorg dat u hier bij bent.

De 2e vraag is erg actueel, vanwege het spoofing nieuws rondom de emailadressen van de 2e Kamer. Maar heeft uw organisatie het zelf ook op orde? Bent u bekend met het begrip DMARC? En hoe emailt u veilig naar ketenpartners en burgers? Maakt u hiervoor al gebruik van de community van ZorgMail? Zijn uw bestuurders zich voldoende bewust van de risico’s?

De gemeente Amsterdam is onlangs redundant aangesloten op Diginetwerk via eGem. Wellicht heeft u het al vernomen. Zo niet, lees hier het volledige verhaal van Joop van der Born, manager ICT Operations en CTO-ICT. Onze derde vraag is dan ook: Sluit u ook aan op Diginetwerk?

Wij zijn benieuwd naar uw antwoorden.