Bewustwording
as a Service

Bij het voorkomen van datalekken is de mens de sterkste schakel. Het structureel trainen van medewerkers is daarom dan ook een must.

Ontdek waarom overheden kiezen voor Bewustwording as a Service

“Ik ben ervan overtuigd dat je de medewerkers niet onnodig moet belasten.”
Meer informatie

“Heel persoonlijk en vlot. We hebben in een korte tijd een Phishing campagne doorlopen, waarbij de medewerker centraal staat.
Meer informatie

Bewustwording as a Service

Bij het voorkomen van datalekken is de mens de sterkste schakel. Dat is onze stellige overtuiging.

Structureel

Op elk moment en vanuit elke werkplek met browser mogelijk. Niet eenmalig, maar structureel.


Bewezen

Het werkt al bij verschillende overheden. Vraag ons naar de ervaringen van bestaande klanten.


Bewustwording neemt toe

Verhoogt bewustwording van uw medewerkers aantoonbaar.

Bewustwording as a service

Wat is het?

Waarom?

Gedragsverandering en bewustwording creëren is geen eenmalige actie. Structurele aandacht voor informatiebeveiliging en privacy is essentieel. Vanuit deze overtuiging is ons online leerplatform Bewustwording as a Service ontwikkeld. Dit nieuw leerplatform biedt direct toepasbare handvatten om gedragsverandering te stimuleren. Onze e-learning werkt daarom met diverse korte films. En de mogelijkheid om trainingsmodules over informatiebeveiliging te volgen op het moment dat het medewerkers het beste uitkomt.

Thuiswerken

Sinds de Corona pandemie werken steeds meer medewerkers vanuit huis. Voor veel werknemers zal dit nieuw zijn. Daarom hebben een thuiswerkmodule te ontwikkelen.

In deze module geven we laagdrempelige tips & tricks over hoe men op een veilige en bewuste manier kan thuiswerken. Waar moet men op letten en wat moet men wel en niet doen?

Demo?

Vraag nu geheel vrijblijvend een online demo aan.

Actueel

Bewustwording as a Service gerelateerd

‘Dat overkomt ons niet…  Dit gebeurt alleen bij grote organisaties….’

Mystery guests hebben pas weer, laat ik discreet zijn, overheidsorganisaties bezocht. In hoeverre is de organisatie beschermd, alert […]

Ervaringen met online e-learning om cybergevaren te herkennen

Anouschka Anepool, functionaris gegevens bescherming van WSP Parkstad is eind 2019 op zoek gegaan naar een online e-learning […]

Gemeente Goeree-Overflakkee actief met informatiebeveiliging

Gemeente Goeree-Overflakkee heeft, net zoals andere gemeenten in Nederland, een belangrijke verantwoordelijkheid ten aanzien van informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging ziet […]