Bewustwording as a Service

Bewustwording as a Service

Bij het voorkomen van datalekken is de mens de sterkste schakel. Dat is onze stellige overtuiging. Het trainen van medewerkers op het gebied van informatiebeveiliging, AVG en privacy is daarom dan ook een must. Niet eenmalig, maar structureel. Alleen zo brengt u de bewustwording aantoonbaar omhoog en maakt u resultaten meetbaar en inzichtelijk.


Referentie

“Zij hebben blijk gegeven onze markt en vooral onze organisatie goed aan te voelen.”

SW bedrijf AM match, samenwerking van gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn

Thuiswerken

Het RIVM adviseert om werknemers tot 6 april 2020 zo veel mogelijk thuis te laten werken in verband met het coronavirus. Voor veel werknemers zal dit nieuw zijn. Daarom hebben een thuiswerkmodule te ontwikkelen.

In deze module geven we laagdrempelige tips & tricks over hoe men op een veilige en bewuste manier kan thuiswerken. Waar moet men op letten en wat moet men wel en niet doen?

Waarom?

Gedragsverandering en bewustwording creëren is geen eenmalige actie. Structurele aandacht voor informatiebeveiliging en privacy is essentieel. Vanuit deze overtuiging is ons online leerplatform Bewustwording as a Service ontwikkeld. Dit nieuw leerplatform biedt direct toepasbare handvatten om gedragsverandering te stimuleren. Onze e-learning werkt daarom met diverse korte films. En de mogelijkheid om trainingsmodules over informatiebeveiliging te volgen op het moment dat het medewerkers het beste uitkomt.

Wat is Bewustwording as a Service?

Onze online trainingsplatform Bewustwording as a Service bestaat uit verschillende losse online modules: AVG, Fraude en e-mail, Privacy, Computer & werkplek, Veilig mobiel, Internet en cloud, Wachtwoorden en Social engineering. Bij het afsluiten van een abonnement krijgt u toegang tot alle online trainingsmodules en de afsluitende kennistest. De volgorde, selectie en periodieke spreiding kan naar wens aangepast worden. Hierdoor zijn uw medewerkers doorlopend met het onderwerp bezig. De dienst is bovendien altijd actueel en up-to-date; u krijgt namelijk automatisch toegang tot nieuwe e-learning modules.


Structureel

Op elk moment en vanuit elke werkplek met browser mogelijk

Meten = weten

Online dashboard met resultaten van verschillende metingen

Bewustwording neemt toe

Verhoogt bewustwording van uw medewerkers aantoonbaar

Zelf ervaren

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt?

Vraag nu geheel vrijblijvend een online demo aan. U ontvangt dan per e-mail de instructies om toegang te krijgen tot onze online leeromgeving.

Op deze manier heeft u snel inzicht in de mogelijkheden, die eGem u kan bieden.

    Uw naam

    Uw telefoonnummer

    Uw zakelijke e-mail adres