Veilig mailen,
Een geruststellend idee

Deel privacygevoelige informatie en bestanden via veilige e-mail, en vanuit bronsystemen met ZorgMail.

ZorgMail3

Laagdrempelig, maar veilig emailen. Met eGem is het mogelijk om op een veilige manier te communiceren met mede-overheden, ketenpartners, burgers en bedrijven. Of het nu gaat om verwijzingen van huisartsen, het verzenden van GBA rapportages of het veilig emailen met burgemeesters. Met de bewezen emailoplossing van ZorgMail gebeurt dit altijd op de meest veilige manier. Voor alle overheden een uitkomst.

Referentie

Waarom?

Email is niet meer weg te denken in de hedendaagse praktijk. Ook bij rijksoverheden, waterschappen, provincies en gemeenten! Standaard is email echter niet veilig. Dat kan een risico zijn in kader van bijvoorbeeld jeugdzorg en WMO, maar ook bij gegevensuitwisseling van en naar burgers. Voor het versturen en ontvangen van gevoelige informatie zijn daarom extra maatregelen nodig. ZorgMail zorgt hiervoor en voorkomt dat privacy-gevoelige informatie in de verkeerde handen valt.

Wvggz

ZorgMail zorgt ervoor dat u veilig berichten uitwisselt

Voor de communicatie vanuit de Khonraad applicatie krijgt u de beschikking over vier specifieke ZorgMail mailboxen die gekoppeld worden aan het account van de gemeente in de Khonraad applicatie. Deze ZorgMailboxen maken wij voor u aan. Dit gebeurt via een vooraf afgesproken naamgeving. Neem met ons contact op. Ook als u nog geen ZorgMail abonnement heeft! Ruim 160 gemeenten gingen u voor. Meer informatie over de Wvggz treft u hier.

Wat is ZorgMail?

Door als overheid aan te sluiten op onze beveiligde mailomgeving kunt u veilig en gebruikersvriendelijk privacy gevoelige berichten delen met mede-overheden, ketenpartners, burgers en bedrijven. Dat kan gewoon vanuit uw bestaande mailomgeving. Hierdoor is het een erg laagdrempelige oplossing voor al uw gebruikers binnen uw organisatie. ZorgMail wordt bovendien mogelijk gemaakt door Enovation. Met jaarlijks 65 miljoen zorgberichten, waaronder patiëntengegevens, een stevig fundament.

Check!

Wat betekent de NTA 7516 voor u?

ZorgMail moet voldoen aan de norm, maar u als professional ook! U dient daarom de technische en organisatorische onderdelen van de NTA 7516 te implementeren. En u moet vervolgens kunnen aantonen dat u voldoet aan de voor u geldende criteria. ZorgMail is in staat om veel van deze criteria voor u in te vullen. Wij hebben een checklist en een uitgebreide implementatie handleiding beschikbaar. Vraag eGem daarom om u te ondersteunen.

Veilig

Vanuit ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerde hostingcentra in Nederland

Bewezen

Ruim 18.000 organisaties maken elke dag gebruik van ZorgMail

Gebruikersvriendelijk

Laagdrempelig & gebruikersvriendelijk voor ontvanger en verzender

Zelf de gebruikersvriendelijkheid voor de ontvanger van een veilige email ervaren?

Dat kan vandaag nog. Stuur ons een email en wij sturen u vandaag nog een veilige email terug.

Recente Berichten

Wat is de status van de NTA 7516?

De NTA 7516 is een norm die specifieke eisen stelt aan veilige e-mail- en chatapplicaties voor de uitwisseling […]

Statuspagina storingen en onderhoud ZorgMail

Op de statuspagina van Enovation vindt je nu gemakkelijk en snel informatie over storingen en aankomend onderhoud met […]

Nog veiliger grote bestanden delen

Sinds het voorjaar kunnen gebruikers van ZorgMail ook grote bestanden delen. De eerste gebruikerservaringen bij gemeenten zijn erg […]

Lees alle berichten over ZorgMail

Combineer met

–           Bewustwording            –